Please turn on JavaScript to view this site properly.
Last Updated on 15 Apr 2024

#RacunTips: *PUBG Mobile* Dalam Vikendi Map Ada Senjata Dan Kenderaan Yang Unik!

Setiap map di PUBG Mobile hadir dengan senjata dan kenderaan yang unik yang mempunyai kuasa atau yang paling iconic untuk map itu. Dalam peta baru kini, ada duajenis yang unik iaitu AR G36C dan snowmobile.


Snowmobile


Snowmobile ini direka untuk menjadi kenderaan yang perfect untuk melintasi landskap bersalji Vikendi. Map baru ni dipenuhi dengan salji dan ais, so kenderaan akan jadi sukar untuk di control di kawasan tersebut. Pecutan pada kawasan bumi yang sukar akan jadi slow dan korang mungkin akan kehilangan kawalan bila memandu ketika itu.

Ia diperkenalkan adalah untuk membolehkan pemain merasa perkembangan dalam game ni yang menjadikannya lebih baik. Walau bagaimanapun, snowmobile lebih sukar untuk memandu di kawasan lain dan hanya muat untuk dua orang. Tapi sangat sesuai untuk musim salji ni.


G36C ARĀ 


Rifle Assault G36C adalah senjata yang menggantikan SCAR dan hanya menanam di Vikendi. Pistol itu dibina untuk bullet 5.56mm dan memuat 30 bullets secara default. Memperolehi Extended Magazines meningkatkan jumlah 40 bullets.

G36C juga mempunyai rail yang lebih rendah dan tinggi untuk attachments, walaupun ia tidak dapat attach stock. Even kerosakan G36C sesaat lebih rendah daripada 5.56mm brother yang popular, M416, ia jadikannya lebih baik dengan mengawalnya.

P/s: Anda tidak tahu dekat mana nak buat servis komputer? Nak beli dan upgrade pc? Call team Racuntech untuk bantu anda.


Written by RT Admin