Please turn on JavaScript to view this site properly.
Last Updated on 15 Apr 2024

Anthem ‘Day One’ Fixes Akan Siap

Anthem masih ada beberapa hari sebelum dikeluarkan. Namun sapa yang ada Origin Access Premier, mereka mendapat kelebihan untuk mula main lebih awal. Bagus la ttu, player boleh bayar mahal sikit untuk main lebih awal, tetapi kekurangannya ialah bug dan glitch akan lebih menonjol kerana mereka basically akan main sebelum game tu siap lagi.

Sebelum ini lagi susah, kene tunggu dah keluar baru developers boleh kenalpasti jika ada masalah dalam game. So hari pertama dah broken. Dengan cara ini, diorang boleh la fix sebelum keluar ke public. Mereka yang main awal dapat membantu diorang untuk keluarkan game dengan kebanykan bug dah fix. Lead Producer Mike Gamble ada menyatakan di Twitter tentang perkara yang akan dibaikpulih termasuknya ialah fising crash, audio yang tetibe hilang dan yang paling popular, enemy yang halimunan.

Sebuah post di Reddit telah menyatakan perkara-perkara yang masih perlu dibetulkan. Oleh itu, seorang developer dari Bioware mangatakan akan ada lagi patch notes, secara spesifiknya berkaitan gear dan combat, dan terus langsung pada 22 Februari, tarikh launch Anthem.


P/s: Anda tidak tahu dekat mana nak buat servis komputer? Nak beli dan upgrade pc? Call team Racuntech untuk bantu anda.


Written by RT Admin
in News