Please turn on JavaScript to view this site properly.
Last Updated on 15 Apr 2024

Artifact’s Beta Card Game Ditunda Sehingga November 19

Sebelum ini Valve memberitahu akan melancarkan semi-public beta untuk Artifact card game yang bertemakan Dota pada akhir bulan ini, tapi kini tarikh untuk pelancaran ini ditangguh dan peminat perlu menunggu sehingga 19 November - sembilan hari sebelum tarikh perlepasan penuh 28 November.

Tarikh tersebut ditulis dalam status di Twitter page Wykrhm Reddy, yang dikenali sebagai penguji dalaman permainan Valve.

Peminat yang sudah mendaftar untuk beta telah mula berkongsi dengan screenshot mereka punya emel, yang dilihat dapat daripada Valve untuk mengesahkan tarikh akses pada 19 November. Ramai yang bengang dengan penundaan tarikh perlepasa permainan tersebut seperti yang dijanjikan.

Valve telah memberikan beta keys kepada semua peminat yang menghadiri PAX West dan Dota 2's The International 2018 serta beberapa orang yang mengikuti permainan ini di akaun media sosial. Kini, beta akses adalah terhad kepada pengesan Dota dan pro dari CCG lain. Artifact ditetapkan menjadi game ultra kompetitif dengan kemahiran ceiling yang tinggi dan banyak perkara yang berlaku serentak. 

P/s: Anda tidak tahu dekat mana nak buat servis komputer? Nak beli dan upgrade pc? Call team Racuntech untuk bantu anda.Written by RT Admin
in News