Please turn on JavaScript to view this site properly.
Last Updated on 15 Apr 2024

Event Ducky Capture The Essence Of Typing: Keyboard Baru Diperkenalkan

Ducky mengutamakan kepuasan pengguna

racun-tech-ducky-event
racun-tech-ducky-event

Keyboard Ducky dilengkapi dengan lampu RGB yang boleh diubah-ubah berserta dengan switch Cherry MX manakala key caps pula diperbuat dari bahan jenis PBT. Gabungan komponen-komponen yang dipilih oleh Ducky menjadikan keyboard adalah antara pilihan ramai gamers. Secara tidak langsung, ini membuktikan yang mereka mengutamakan dalam memenuhi kepuasan pengguna sehinggakan Tfue (Turner Ellis Tenney), streamer terkenal Fortnite, merupakan antara salah satu pelanggan tetap keyboard Ducky.

racun-tech-ducky-event


Keyboard baru diperkenalkan

Dalam event tersebut, dua keyboard terbaru iaitu Ducky One SF dan juga Ducky One 2 Edisi Razer yang menggunakan green switch keyboard. Selain itu, pelbagai keyboard Ducky juga dipamerkan sepanjang event tersebut berlangsung. 

Kali ini Ducky telah bekerja sama dengan Razer untuk menghasilkan keyboard gaming Ducky One 2 Razer Edition! Selain itu juga Dukcy ada menghasilkan keyboard gaming Ducky Year of the Pig Edition berwarna merah yang nampak menarik dari segi design dan coloring.

racun-tech-ducky-event
racun-tech-ducky-event


So adakah korang seorang pengguna keyboard Ducky? Apa pendapat yang korang boleh bagi tentang produk oleh Ducky ini? Game on gais!


See Also: Ahli Politik Pakistan Salah Faham Mengenai Video Stunt GTA 5, Terus Memuji Juruterbang , Nintendo Switch Lite Didedahkan Dan Berharga Sebanyak RM824 Sahaja! , ASUS MALAYSIA: HARGA GRAPHIC CARD RTX 2070S DAN 2060S DIUMUMKAN. HARGA SUPER, PERFOMANCE PUN SUPERB! , 3 Motherboard ASUS UNTUK RYZEN 3RD GEN, BERMULA RM1109! , Perkara Penting Anda Perlu Tahu Sebelum Membeli Monitor Untuk Gaming


Nak tahu macam-macam lagi informasi terbaru mengenai games & computer? Jom usha:-

Facebook RacunTech ( https://www.facebook.com/TechRacun/)
Instagram RacunTech ( https://www.instagram.com/racun.tech/)
YouTube RacunTech ( https://www.youtube.com/c/racuntech)

& tak lupa jugak jangan lupa follow Racun Studio!

Facebook Racun Studio ( https://www.facebook.com/racunstudio/)
Instagram Racun Studio ( https://www.instagram.com/racun.studio/)

Kalau nak beli computer & pc area shah alam boleh pm kami


Written by RT Admin
in News